Моя мрія

Моя мрія (My dream)

2 хвилини читання

Думаю, у кожної людини є певна мета в житті. Поки ми маленькі, невеликі і наші мрії. Ми ростемо, і разом з нами ростуть і наші бажання, прагнення та цілі. Твір “Моя мрія” допоможе правильно структурувати свої ідеї і написати власний твір на цю тему.

My dream:

Everyone has a dream. Our imagination draws them to us, not allowing us to stop on something we’ve already achieved, forcing us to move forward all the time. If people did not know how to dream, then the bulk of inventions would never see the world. We would have remained at the initial stage of development.

I often dream of different things while going to bed: about journeys, superpowers or how I will master some unusual profession – for example, a trainer of wild animals. All these dreams are from the category of incredible, I realize this, but I am still interested in dreaming.

I don’t know if this can be called a dream, but I really want to have a dog. Mom says that this is a great responsibility and that the dog takes a lot of time, but I still do not lose hope that someday I will have a husky puppy. These dogs are very smart and beautiful. Sometimes it seems to me that they are almost like people. They understand everything, but cannot tell it. Perhaps when I grow up, I will get the dog.

My friend told me that he dreamed of becoming a sea captain. He likes long distances, the sea and adventures. In my opinion, this is a very dangerous profession, and I would never dare to do that. But everyone has their own dreams and someday he will really set off from the coast, standing on a white ship, and become a real sea wolf.

I would like all our dreams to come true, but some of them should remain dreams.

Переклад:

У кожного є своя мрія. Наша уява малює їх нам, не даючи зупинитися на досягнутому, змушуючи весь час рухатися вперед. Якби люди не вміли мріяти, то основна маса винаходів так і не побачила б світ. Ми б так і залишилися на початковому ступені розвитку.

Часто, лягаючи спати, я мрію про різні речі: про далекі подорожі, про надздібності, про те, як опаную яку-небудь незвичайну професію – наприклад, дресирувальника. Всі ці мрії з розряду нездійсненних, я це усвідомлюю, але мені все одно цікаво мріяти.

Не знаю, чи можна це назвати мрією, але мені дуже хочеться завести собаку. Мама каже, що це занадто велика відповідальність, і що собака вимагає багато часу, але я все одно не втрачаю надії, що коли-небудь у мене з’явиться щеня хаскі. Ці собаки дуже розумні і красиві. Мені іноді здається, що вони майже як люди. Вони все розуміють, але не можуть цього сказати. Можливо, коли я виросту, то заведу її собі.

А мій друг розповідав мені, що мріє стати капітаном далекого плавання. Його тягнуть великі відстані, море та пригоди. На мій погляд, це дуже небезпечна професія, і я б ніколи на таке не зважився. Але у кожного свої мрії і, ймовірно, коли-небудь він дійсно відчалить від берега, стоячи на білому кораблі, і стане справжнім морським вовком.

Хотілося б, щоб всі наші мрії збувалися, але деякі з них так і повинні залишатися мріями.

Додатковий матеріал до твору “Моя мрія (My dream)”: